Preskoči na glavno vsebino

Objave

Prikaz objav, dodanih na november 23, 2014

Superge z imenom otroka

Supergice v posebni izvedbi izdelane po naročilu. Na prvi pogled povsem običajne v čudoviti darilni embalaži, ki jo je izdelala  Polonka , na podplatku pa izvezeno ime otroka da postanejo nekaj čisto posebnega.

Polarni medvedek

Komplet za fotografiranje dojenčka ali novorojenčka -  polarni medvedek. Na željo Urške Pavčnik sem ga izdelala po vzorčnem modelu iz zelo prijetne, mehke, puhaste volne, da je še posebej simpatičen na pogled. Le kdo ne bi imel takega mehkega medvedka ?

Topli roza copatki

Mehki, topli in prijetni copatki za malčico v nežno roza barvi. Zelo mehka in debela volna za tople nožice.

topli copatki

Zelo topli copatki v sivo roza kombinaciji. Iz mehke, tople in prijetne volne za ogrete male nožice.

Pletena ženska kapa

Topla pletena ženska kapa z bleščicami in cofkom.

Kapici za sestrici

Topli kvačkani kapici za sestrice. Ena je že velika, drugo še pričakujejo <3 p=""> Topla volna - mešanica z akrilom. Zelo mehka in topla. 

Topla volnena kapica z gumbkom

Kapica iz debele, mehke in prijetne volne. Za popestritev ročno izdelan gumbek Nalin Božjak

Pisano, kuštravo, kosmati škorenjčki

Tokrat malce drugačni bucki iz čisto posebne volne,  da so taki pisani, kuštravi in kosmati. Spodnji del je narejen iz  mešanice volne in akrila. Škorenjčki se lepše obdržijo na nogicah zaradi kosmatega zgornjega dela.

kapica z dvema cofkoma

Zelo topla in mehka kapica z dvema bogatima cofkoma. Izdelana je iz debele volnene preje, ki je zelo prijetna na otip in je tako hkrati mehka in zelo topla.

Kapica za fotografiranje dojenčkov

Pisano pisana kapica z dvema cofkoma za fotografiranje dojenčkov. Debela melirana volna, ki se hitro preliva iz ene v drugo barvo.

Roza copatki na patent

Babica je izbrala copatke za svojo vnučko v več odtenkih roza barve -  nekaj posebnega za spomin na sveti krst. Topli volneni copatki iz mešanice volne in akrila.

Volneni copatki na pasek

Kot dodatek h kompletu za krst še topli copatki na pasek.

Volnen mini komplet za deklico

Iz nežne volnene mešanice Amelie je izdelan prikazan komplet, ki je sestavljen iz kapice, copatk in okrasnega naglavnega traku. Material je izredno mehak in topel,  da bo deklici nadvse prijetno pri krstu. Aplikacije so v nežni roza barvi, da se bodo ujemale z oblekico.