Preskoči na glavno vsebino

Objave

Prikaz objav, dodanih na november 16, 2014

obleka za krst - ročno kvačkana čipka podložena z bombažem

Dolga kvačkana oblekica za krst. Oblekica je izdelana po naročilu za 7 mesečno deklico. Čipkasta oblekica sega še 10 cm čez nogice in jih popolnoma skrije. Kvačkana čipka je podložena z bombažno podlogo ki je všita v oblekico. detajli na oblekici - rožice detajli na oblekici - kvačkani kvadratki tudi pod "kiklco" smo pokukali Da deklice ne bo zeblo v ušeska,  bo zelo prav prišel kvačkan bombažen trak z enakim detajlom, kot je na oblekici - kvačkano rožico. Tudi če se nogice ne vidijo, ni prav, da jih zebe. Za to bodo poskrbeli zelo topli volneni copatki.

kosmatinčki z imenom otroka

Ljubki topli kosmatinčki v belo roza kombinaciji za Emo.

kapica medvedek

Ljubka kapica iz egipčanskega bombaža v obliki medvedka. Brunda gunda, brunda gunda meda polna skleda. Stari Medo - bistra glava prazna skleda - medo spava. Brudna gunda, brunda gunda meda polna skleda. Če pa vidi polno skledo, rad vam pleše stari medo. Brunda gunda, brunda gunda meda polna skleda.

kosmatinčki

Simpatični snežno beli kosmatinčki z roza kombinacijo in večjo rožico iz svilenega traku na nartu.

kosmatinčki

Snežno beli kosmatinčki z viola kombinacijo. Viola material je bil tokrat nagajiv, neukrotljiv in zato so tudi škorenjčki taki kuštravi in nagajivi.