Preskoči na glavno vsebino

Objave

Prikaz objav, dodanih na november 2, 2014

Personaliziran komplet za novorojenčka

Čudovit, prav poseben komplet za  novorojenčka, izdelan iz 100% bombaža zelo prijeten na otip in prijazen do kože. Komplet je oddan.

kapica z imenom otroka

Copatkom smo dodali še bombažno kapico, ki jo prav tako krasi napisna ploščica z imenom otroka.

Copatki z imenom - čudovito darilo

Bombažni copatki za Lucasa. Izdelani so iz 100% bombaža. Dodana je ploščica z imenom otroka. Čudovito darilo za v porodnišnico ali prvi obisk.

kapica s pikami

Temno modra kombinirana s hot pink. Prav posebna kapica za čudovito deklico izdelana po naročilu da se bo lepo ujemala z bundico.

kapica sovica

Kapica sovica v roza - viola odtenku iz mešanice volne Amelie - Majšperk, ki je zelo mehka in prijetna na otip in torej primerna za nežno otroško kožo.

kape za odrasle

Kvačkana in pletena kapa za odrasle. Kvačkana ženska kapa je mehkejša in tanjša. Pletena moška kapa malenkost debelejša in manj prožna. Kape so izdelane iz mešanice volne.

cofek kapica v turkizni barvi

Topla, mehka, zanimiva in drugačna. Kapica z dvema cofkoma za mrzle zimske dni v turkizni barvi.

Topla dekliška kapica

Kapica iz debele tople volne  v roza kombinaciji za deklice. Zanimiv vzorček razbije dolgočasne črte.

topla zimska kapica

Ker se zima hitro približuje sem se že začela poigravati z zimskimi kapicami, ki bodo grele male glavice. Tokrat bela, roza in ciklama v kombinaciji.

topla volnena kapica

Topla volnena kapica v sivo roza kombinaciji. Izdelana je iz mešanice volne in akrila. Material je zelo mehak, prijeten in topel.

pikasta kapica

Pika poka pikica to je moja kapica zraven pa še bundica in bom pika pikica :) Topla mehka kapica iz baby volne s pisanimi pikicami izdelana po naročilu.

topla kapica s srčkom

Topla, mehka, prijetna in simpatična kapica za prihajajoče hladne dni, da ušesk ne bo preveč zeblo. Narejena je iz debele volnene preje mešanica volne in akrila.

Topla kapica - sovica

Vreme se ohlaja in počasi bo treba skriti ušeska. V Simso-Baby delavnici se že pripravlja serija toplih kapic za vsakogar nekaj. Tokrat sovica v toplih barvah marelična in oranžna.

Rjava sovica - simpatična kapica

Simpatična kapica v obliki sovice iz kombinacije rjave in bež volne. Da bo malčkom pozimi toplo v glavice.

kvačkani škorenjčki iz egipčanskega bombaža

Simpatični kvačkani škorenjčki iz egipčanskega bombaža za malce večje nogice. Udobni in primerni za jesen. Izdelek je oddan.

kvačkani copatki v unikatni darilni embalaži

Kvačkani copatki iz egipčanskega bombaža v unikatni ročno izdelani darilni embalaži s priloženo voščilnico kot darilo za v porodnišnico. Copatki so že oddani.