Preskoči na glavno vsebino

Objave

Prikaz objav, dodanih na oktober 19, 2014

komplet za krst

In tako je izpadel komplet v celoti. Prijeten mehak bombaž in enostavno vzdrževanje.

bombažen naglavni trak

Da deklice ne bo zeblo v ušeska smo dodali še bombažen širši trak, ki ga prav tako krasi rumena rožica :)

bombažen bolero

K oblekici se poda v hladnih jesenskih dneh tudi simpatičen bolero;  prav tako kot oblekica v kombinaciji bele in rumene barve.

bombažna oblekica za krst

Preprosta oblekica brez rokavov izdelana iz belega bombaža z rumenimi dodatki je bila naročena za krst. Kasneje bo oblekico možno uporabljati tudi za kakšno drugo priložnost.

copatki na pasek - belo rumeni

Simpatični bombažni copatki na pasek izdelani iz belega bombaža s kombinacijo rumene barve. Primerni so za krst ali vsakdan. Enostavno vzdrževanje.

obesek za ključe - sovica

Tokrat v bolj simpatičnih dimenzijah obesek za ključe - sovica :)

preprosta bombažna kapica

Včasih je tudi preprosto lahko zelo lepo. Sploh, če je kapica izdelana iz zelo prijetnega bombaža in sem si ob izdelavi privoščila nekaj malce drugačnih zank.

kosmato, simpatično, toplo - kosmatinčki

Topli, mehki, simpatični škorenjčki so izdelani iz posebnega materiala, ki je zelo mehak, nežen in prožen,  tako da škorenjčki še malo rastejo z otrokom. Škorenjčki so zelo topli, saj zraven tega materiala vlečem še bombažno ali volneno nit, da dobijo škorenjčki lepo obliko in ne postanejo nogavičke. Material je šel žal iz proizvodnje,  tako da so v porabi še zadnje zaloge.

Simpatični škorenjčki na gumbke

Tokrat vam pokažem simpatične škorenjčke za novorojenko. Izdelani so iz 100% bombaža. Dala sem dvojno nit, da so toplejši. Osnova sive barve z roza obrobo. Da niso preveč dolgočasni, te škorenjčke krasijo roza metuljčki. Zapirajo se na gumbke in se enostavno obuvajo.