Preskoči na glavno vsebino

Objave

Prikaz objav, dodanih na september 14, 2014

merino škorenjčki na gumbke

Škorenjčki na gumbke izdelani iz merino volne umazano bele barve z roza obrobo. Dodana simpatična embalaža da zaokrožimo izgled darilu. Cena velike škatlice 2,50€.

sovica za Niko

Obesek za ključe v obliki sovice bo simpatično darilce. Priložena je simpatična darilna embalaža  (mala škatlica 1,50€), da ni potrebno skrbeti, kako darilo zaviti.

metuljček, metuljček

Dodatek za fotografiranje dojenčkov in novorojenčkov elastičen trakec s kvačkanim metuljčkom.

toplo, sončno, rumeno

Dodatek za fotografiranje dojenčkov in novorojenčkov elastičen trakec s kvačkanim cvetom.

bela cvetka na belem trakcu

Dodatek za fotografiranje dojenčkov in novorojenčkov elastičen trakec s kvačkanim cvetom.

oranžna sončnica na trakcu

Dodatek za fotografiranje dojenčkov in novorojenčkov elastičen trakec s kvačkanim cvetom sončnice.

jesen je - buče so tu :)

Volneno kapico v oranžni barvi sem tokrat popestrila z unikatnim gumbkom v obliki buče. Gumbek je izdelala Nalin Božjak made by Nalin Dodatek za fotografiranje dojenčkov. Naročnik:  Foto Simi

oranžno kot zrela buča - dodatek za fotografiranje

Kapica iz melirane oranžno črne volne. Mehka, prijetna, razgibana in zanimiva. Dodatek za fotografiranje lahko uporabite od jutri pri Foto Simi.

toplo, mehko, nežno - dodatki za fotografiranje novorojenčkov

Komplet kapice in hlačk iz zelo mehke mešanice volne in akrila. Kuštrav izgled brez pikanja,  enostavno oblačenje zaradi raztegljivega materiala, prelivanje barv in malce drugačen vzorec. Da bodo male štručke prijetno dremale ob fotografiranju :)

nežni copatki za novorojenčka

Otročiček nam vrne svet,  ki smo ga izgubili - svet čudes.   Lepoto cveta.   Lesket plamena. Metulja.  List. Ptico.  Ustvarjeno na novo.  Čudovito.  Vidimo jih skozi oči nedolžnosti.  In...otroško veselje postane naše.  (Pam Brown) Dojenček, ki so mu namenjeni ti copatki, še varno počiva v maminem trebuščku. To bodo njegovi prvi copatki. Copatki so izdelani iz bombažne vrvice. Zelo mehki in prijetni na otip. Zaradi debeline vrvice, je tudi izgled malce drugačen, poseben.

bombažni škorenjčki na gumbke

Jesensko vreme kar kliče po toplih copatkih. Tokrat se je mamica odločila za bombažne škorenjčke, ki se na strani zapirajo z gumbki. Gumbki se dejansko dajo odpreti in tako olajšajo obuvanje škorenjčkov. Škorenjčki so izdelani v kompletu  z bombažno kapico.

Kapica sovica

Trenutno na zalogi še ena kapica v obliki sovice v kompletu s simpatičnimi copatki oboje mehko in toplo iz mešanice volne in akrila (60% volne, 40% akrila) velikost 3-6 mesecev

mavrični mobile

Ker je zunaj tak dolgočasen dež sem jaz naredila takšnega bolj zanimivega pisanega z mavrico :)  

Mobile - sovice

Ideja v osnovi ni moja a mi je bila zelooooo všeč, tako da sem se odločila da jo poskusim realizirati. Prvi izdelki so vzorčni: iščem še ideje, oblike, barve ki bodo tiste prave :) Če so vam všeč hitro povprašat po njih, saj so unikati in mi enakih zagotovo ne bo uspelo narediti ;) Moj prvi izdelek so sovice, ki se družijo s srčki. Vesela bom vsakega in res čisto vsakega komentarja :)