Preskoči na glavno vsebino

Objave

Prikaz objav, dodanih na september 7, 2014

kapica pri jopici

Da fantke ne bomo oblačili le v jopice, pa h kompletu spada tudi tale kapica. Bombažni cofki so še bolj kuštravi od volnenih-  malo ga streseš in že je drugačen.

bombažna jopica

Vesela sem bila novega naročila za fantka: simpatične jopice. Sem se kar zamudila z delom saj je bila tokrat naročena v malce večji velikosti pa se kar hitro pozna na minutkah in urah. Jopica je bombažna in prijetno mehka za fantka od 9-12 mesecev starosti.

kdo dela družbo mojim ključem?

Moji ključi so vedno opremljeni z različnimi obeski iz preprostega razloga: težje jih založim ali izgubim :) Zraven sovic, ki sem vam jih že pokazala, pri meni nastaja kar nekaj različnih obeskov za ključe. Nekaj vam jih pokažem sedaj, nekaj jih pa še čaka na dodelavo ;) Vse obeske je možno dobiti tudi v obliki obešanke za v avtomobil (torej v malce večji izvedbi). Barvnih omejitev ni :) Ta pa je moj :) Darilce Čudežne Dežele :)

ajs kako je vroče

Ko držimo vročo posodo v roki in bi jo radi čim prej odložili, da ne postane prevroče in to občutijo tudi naši prstki, pride zelo prav kak podstavek, ki je malo bolj debel in malo manj občutljiv. Tudi podstavke za posodo najdete v trgovinici Čudežna Dežela Cesta zmage 37 1410 Zagorje ob Savi odprto: od 9h - 12h in od 15h do 20h

košarica, pri košarici, na košarici, v košarici

Vedno me mikajo nove stvari, tako da sem se lotila tudi izdelave nečesa malo drugačnega. Iz yersey vrvice sem izdelala nekaj košaric. Košarice so mehke, simpatične, barvite in seveda tudi uporabne. Njihovo uporabnost je zelo zanimivo prikazala Jasmina, lastnica trgovinice Čudežna Dežela, kjer lahko kakšno košarico tudi kupite,  če je ne bo kdo pred vami :) Čudežna Dežela Cesta zmage 37 1410 Zagorje ob Savi odprto: od 9h - 12h in od 15h do 20h

rožice, metuljčki, pikapoke

Včeraj so k meni prileteli mali metuljčki, ki se veselo družijo s pikapokami in obletavajo rožice. Brez skrbi. Novih dodatkov vam ne bom lepila na oblačila. Namenjeni so drugemu projektu. Če pa si kakšnega želite, ga lahko pri meni dobite, zaloge je obilo zato pošljite sporočilo :)

mali topli copatki

Počasi bo treba poskrbeti za tople nogice. Meni so bili spomladi najbolj všeč ti modeli, ki bodo primerni tudi za jesen. Kaj pa vam?

skrijmo ušesa pod kapice

Včeraj sem se veselila sončka, danes pa me je ponovno prebudil škrobot kapelj po oknu. Bliža se čas, ko bomo iz predalov poiskali kapice in trakove, jih poskusili natakniti otročkom na glavice in ugotovili, da so nam jih vsaj polovico prerastli. Moja deklica si je že naročila novo jesensko kapico. Tokrat se je odločila za sovico. Nujno mora biti v modri barvi,   a letos lahko za spremembo kombiniram z živo roza :) Le kateri model sovice bo izbrala za svojo kapico?

Oopsi majčke :)

Tokrat nekaj za mamice, deklice, morda tudi babice... Urška Pavčnik je pripravila čudovite majčke z novim Oopsi logotipom  Več informacij najdete na fb strani https://www.facebook.com/oopsiportal?fref=ts

nove ideje - novi izzivi

Doma me čaka nekaj paketkov lesenih osnov za mobile,  za katere že komaj čakam, da jih bom obdelala in dodelala in bodo postali nekaj novega in zanimivega. Danes sem dobila eno meni zelo všečno idejo, kako bi se lahko z njimi poigrala, tako da komaj čakam, da se lotim dela in vam pokažem kaj bom ustvarila. Hvala Urška za idejo!

copatki iz egipčanskega bombaža

Zelo rada ustvarjam za dvojčke.  Tudi če so naročeni enaki izdelki, naredim majhno razliko, da le ni čisto enako :) Pa mamice niso nikdar hude.  Tokrat sem imela še lažjo nalogo, saj sem naredila copatke za par in sem tako lahko že v osnovi naredila popolnoma različne barve. Mamici so bili všeč. Kaj pa vam?

sonček

Sem že obupala nad njim in me je danes toplo presenetil.... sonček seveda :) Ko sem se že mislila lotiti izdelave toplih škorenjčkov in kapic, pa počasi pregledat zalogo volne... se je današnji s sončkom obsijani dan prav otoplil in je skoraj primeren za zadnjič uporabit odprte copatke in sandalčke.