Preskoči na glavno vsebino

Objave

Prikaz objav, dodanih na avgust 31, 2014

modeli copatk - odprti copatki na vezalke

Copatke kvačkam v različnih modelih, vsake toliko pa dodam še kaj novega in drugačnega... Pripravila sem enostaven pregled modelov copatk,  da se boste lažje orientirali pri naročanju :) Copatki na vezalke so osnovna oblika copatk, so zelo enostavni za obuvanje,  enostavno se zavežejo in zato ne padajo z nogice. Odprti copatki na vezalke se od običajnih razlikujejo v tem da je zgornji del na nartu odprt in so zato primernejši za toplejše vremenske razmere. Na copatke lahko dodamo različne kvačkane aplikacije, svilene rožice, pentljice in dodatke. Copatki so lahko enobarvni ali pisani. Seveda pa jih lahko naredim iz poljubnega materiala, torej tistega, ki bo najprimernejši trenutnemu letnemu času.

modeli copatk - copatki na vezalke

Copatke kvačkam v različnih modelih, vsake toliko pa dodam še kaj novega in drugačnega... Pripravila sem enostaven pregled modelov copatk,  da se boste lažje orientirali pri naročanju :) Copatki na vezalke so osnovna oblika copatk, so zelo enostavni za obuvanje,  enostavno se zavežejo in zato ne padajo z nogice. Na copatke lahko dodamo različne kvačkane aplikacije, svilene rožice, pentljice in dodatke. Copatki so lahko enobarvni ali pisani. Seveda pa jih lahko naredim iz poljubnega materiala, torej tistega, ki bo najprimernejši trenutnemu letnemu času.

materiali za otroška oblačila

Oblačila morajo biti udobna, prijetna na otip, enostavna za oblačenje in vzdrževanje... ... hkrati morajo biti všečna in zanimiva... ... malčku bodo najbolj všeč, če bodo živih barv in pisana ... Materiali: Material mora biti vsekakor prijeten na otip, enostaven za vzdrževanje in zračen. Za pomlad, poletje in jesen je primernih več materialov: 100% bombaž  " Bombaž slovi po svoji udobnosti in mehkobi. Je naravno vlakno z odličnimi lastnostmi in se že najmanj 5000 let predeluje v tkanine in obleke. Bombaž ohranja kožo hladno, absorbira tekoče snovi, ki izhlapevajo iz telesa in jih nato izpušča nazaj v okolje." (vir:  http://www.lagea.com/materiali-bombaz) 60% bombaž, 40% akril " Bombaž slovi po svoji udobnosti in mehkobi. Je naravno vlakno z odličnimi lastnostmi in se že najmanj 5000 let predeluje v tkanine in obleke. Bombaž ohranja kožo hladno, absorbira tekoče snovi, ki izhlapevajo iz telesa in jih nato izpušča nazaj